Café Flyverskjul, Take away

Få velsmagende aftensmad i Ejstrupholm

Vi leverer gerne din mad

Take away fra Café Flyverskjul. Bor du i Ejstrupholm og er på udkig efter lækkert og smagsfuldt aftensmad?

Hos Café Flyverskjul får du madoplevelsen med hjem til dig selv. Når overskuddet er lavt, men du stadig vil have en lækker og nærende måltid, så bestil aftensmad med levering til Ejstrupholmby og omegn. Blandt vores menuer finder du helt sikkert den, der passer til dig og din appetit.

Tjek vores menukort ud og bestil din mad til levering fra Café Flyverskjul allerede i dag. Vi leverer onsdag - søndag fra kl. 17.00 - 20.00.

Afhent din take away hos Café Flyverskjul

Det kan selvfølgelig være, at du har ekstra travlt nogle dage eller bare ikke orker, at stå og lave mad. Det har vi både forståelse og respekt for!

Vores dygtige kokken sørger for, at lave den lækreste mad, som du blot skal afhente hos Café Flyverskjul. Tag den med hjem og overrask dem derhjemme, eller tag den med ud og glæd en anden, du synes fortjener lidt god mad.

De eneste ting, du skal tage stilling til med take away fra Café Flyverskjul er, hvad du har lyst til at spise, hvor, og hvornår du har lyst til at spise det. Med take away fra os får du mulighed for, at bringe den gode restaurantoplevelse hjem i stuen.

Take away

Få velsmagende aftensmad i Ejstrupholm

Bestil din mad

Vi leverer onsdag til søndag fra kl. 17.00 – 20.00. Når du bestiller mad kan du både vælge at få det leveret lige til døren af en af vores søde medarbejdere. Så har du rigeligt med tid til dagens eller aftenens andre gøremål.

Du kan også bestille din aftensmad og selv afhente den på vejen fra arbejde. 

Vi tager imod Mobilepay og kontanter.

Vi leverer til disse byer

Levering 20 kr.:
Ejstrupholm

Levering 40 kr.:
Nørre Snede
Smedebæk
Hampen
Gludsted

Ønsker du levering udenfor disse byer, så kontakt os.