Få dit livs oplevelse hos SkydiveX

Faldskærmsudspring inkl. foto og video

Gratis foto- og videopakke

Faldskærmsudspring hos SkydiveX inkl en gratis foto- og videopakke til en værdi á 700 kr. Mærk suset, det frie fald og oplevelsen af, at flyve frit, imens det hele bliver dokumenteret fra starte til slut. Dine minder vil aldrig blive glemt og du kan enhver tid se tilbage på såvel de store og små øjeblikke.

Specialiserede instruktører

SkydiveX og instruktørerne er specialiseret i tandemspring. Du kan rolig være tryg, når instruktøreren guider dig igennem forløbet og tager dig med på dit livs rejse, fra afhop fra flyveren til landing på jorden. SkydiveX prioritere altid sikkerheden først, så du får et trygt og sikkert faldskærmsudspring.

En oplevelse for livet

Et faldskærmsudspring er en unik oplevelse, som vi kan garantere dig for, at du aldrig glemmer. Hør flyvemaskinen kræfter, suset når døren åbnes, vindens vildfaren igennem dine fingerspidser i frit fald og hvor fuglene synger langt oppe over skyerne. Få dit livs oplevelse med et tandemspring.

Kun 2.295 kr. inkl. gratis foto- og videopakke!

Giv et gavekort til et faldskærmsudspring

Er du på udkig efter den perfekte gave til fødselslaren, konfirmanden eller blot en du holder af?

Giv vedkommende et gavekort til en fantastisk oplevelse, som de aldrig vil glemme. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen, så der skulle gerne være rigelig med tid, til at indløse oplevelse.

SkydiveX tilbyder gavekort fra 500 kr. og opefter, men du kan selvfølgelig også vælge at give et tandemspring inkl. gratis foto- og videopakke direkte til modtageren. Vælg imellem print-selv gavekort eller få tilsendt et personligt trykt gavekort direkte til din adresse.

Faldskærmsudspring hos SkydiveX