Ejstrupholm Flyveplads

VHF: 122,375 Mhz

RWY: G 500

Græsbelagt landingsbane

Ejstrupholm Flyveplads har en 12 / 30 græsbane, der på nuværende tidspunkt er 500 meter lang og 20 meter bred. Flyvepladsen ligger 15,6 NM nordøst fra Billund Lufthavn. Bemærk, at de første 150 meter ad bane 12 er lukket midlertidigt med hvidt kryds.

Pladsen er beliggende i den skønne midtjyske natur, kun 20 km. fra Herning centrum, og kan tage al GA og UL trafik indenfor EU/Schengen. Flyvepladsen har egen café, hvor du kan nyde en forfriskning efter flyveturen.

Ejstrupholm Flyveplads

Trafikregistrering

Det koster kun 100 kr. at lande på Ejstrupholm Flyveplads - hvis du er spisende gæst, koster det kun 50 kr. Ifølge vores miljøgodkendelse skal vi kunne dokumentere antal operationer (starter og landinger med motordrevne fly) på flyvepladsen. Registrer derfor venligst starter og landinger foretaget med motordrevne fly på Ejstrupholm Flyveplads. Registreringen skal foretages senest 24 timer efter starten fra pladsen.

Læs mere om pilot information og anflyvninger

Færdsel på flyvepladsen

Alt færdsel skal ske uden at være til fare for flytrafikken samt materiel i øvrigt. Det er strengt forbudt at færdes på bane- og sikkerhedsområdet med mindre dette sker som led i afvikling af flyvning. På grund af øget faldskærmsaktivitet i weekenderne, bedes al indflyvning til flyvepladsen meldes rettidig på lokalfrekvensen. Faldskærmsudspringere må om nødvendigt ikke lande på landingsbanen og bedes holde en afstand på minimum 20 meter fra landingsbanen.
Unødig færdsel i øvrigt på flyveområdet frarådes.

Undgå overflyvning af Ejstrupholmby og gårdene markeret med rødt

På Ejstrupholm Flyveplads ønsker vi at tage hensyn til vores naboer og byer, hvorfor du bedes undgå overflyvning af gårdene markeret med rødt og Ejstrupholmby.