Café Flyverskjul

Nemt, lækkert og enkelt

Café Flyverskjul

Stemning og oplevelse

Ad libitum

Ejstrupholm Flyveplads
Café Flyverskjul

Café Flyverskjul

I hjertet på Ejstrupholm Flyveplads ligger Café Flyverskjul. Caféen er en integreret del af selve Ejstrupholm Flyveplads og SkydiveX, som er kendt for sit flyver-inspireret miljø. Vi har skabt en hyggelig café, hvor alle er velkomne, unge som gamle. Vi serverer med et smil i hyggelige omgivelser med panorama udsigt til hele flyvepladsen.

Café Flyverskjul er indrettet i en gammel flyhanger og danner i dag rammerne for den ultimative oplevelse på Ejstrupholm Flyveplads. Nyd en bid mad indenfor eller få maden bragt ud på vores solrige terrasse. Se vores kontrolrapport.

Ejstrupholm Flyveplads

Stemning og oplevelse

Vi er glade for, at byde dig og dine nærmeste velkommen i vores café. Hos os kan du forvente en anderledes café-oplevelse, hvor det du spiser, drikker eller ser omkring dig, er nøje udvalgt med henblik på at skabe den rigtige stemning og ikke mindst oplevelse.

På vores stemningsfyldte café kan du nyde mad og drikke hver dag.

Se faldskærmsudspringere lande efter det vildeste sus i maven eller se flyvemaskinerne fra nær og fjern. Oplevelserne er mange på Ejstrupholm Flyveplads.

Café Flyverskjul

Ad libitum

På udvalgte aftener har caféen søsat et nyt mad-koncept - ukompliceret aftensmad og hygge. Hos Café Flyverskjul kan man blive grundig mæt for små penge.
Vi udskifter jævnligt efter sæson og efterspørgsel, så hold øje.

Hver Onsdag: stegtflæsk med persillesovs og kartofler. 100 kr.
Hver fredag: Heerford oksefillet med hjemmelavet wiskey sauce. Vælg imellem kartofler eller pomfritter. 149 kr