Ægte elektromagnetisk stråling beskyttelse af gravide kvinder kjole anti-stråling Enkel og elegant sølv fiber tøj

Nyhed

kr643.98

/ kr731.79

På lager

Innovativ og integreret elektromagnetisk stråling afskærmning kjoler har følgende egenskaber:

1. Vaskbar: I overensstemmelse med den nationale standard, GB/T8629-20173G program vask ti gange afskærmning effektiviteten af den gennemsnitlige dæmpning af mindre end 8%; 2, refleksion + absorption dobbelt afskærmning elektromagnetisk stråling. 3, har den rolle at permanent fjerne skadelige bakterier. 4, hud-venlig og behagelig uden stimulation.

Fabric analyse:

Sølv fiber strålingsbeskyttelse dragt er et high-tech produkt, der fremkommer ved permanent limning sølv til en fiber overflade hjælp af en speciel teknik.Denne struktur gør det ikke alene sølv fiber fastholde den oprindelige tekstil ejendom, men også giver det alle De magiske funktion af sølv, den magiske virkning af sølv fiber.Sølv er det mest effektive antimikrobielle egenskaber.Sølv fiber stråling-bevis stof, fremstillet af sølv-indeholder fiber ved hjælp af nanoteknologi er den seneste stråling-proof-teknologi i verden efter metal anti-stråling fiber klud.Det har de funktioner, strålingsbeskyttelse, anti-bakteriel og anti-fouling, og er produktion af stråling-bevis tøj.Ideel stof.Dens anti-stråling effect er overlegen i forhold til stråling-bevis stof, fremstillet af andre materialer af metal, som kan bæres tæt til kroppen og til gavn for den menneskelige krop.

Anti-elektromagnetisk bølge tøj afskærmning princip:

Metal er meget ledende, og har en elektromagnetisk afskærmning funktion.Når en gravid kvinde, der bærer en anti-elektromagnetisk bølge tøj til at kontakte en elektronisk enhed, anti-elektromagnetisk bølge tøj kan hurtigt og effektivt at gennemføre elektromagnetiske bølger, og dermed beskytte fosteret i maven fra elektromagnetiske bølger.

Gælder for mængden:

En elektromagnetisk radition beskyttende kjole egnet til kvinder, der på lang sigt, der arbejder eller bor i området af det elektromagnetiske bølge frekvensen er større.Elektromagnetisk stråling beskyttende kjoler kan beskytte computeren mod stråling, WIFI stråling, overvågning og stråling, beskyttelse mod stråling fra basen, stråling af laboratorier og andre former for stråling.Det er det ideelle beskyttende produkter til hæren, bank, kommunikation, elektricitet, skoler, medier, forskning og andre brancher.

Graviditet viden:

(01) Under graviditeten, livmoderen af gravide mødre er beskyttet.Det er følsomt over for elektromagnetisk stråling i livet.Pre-beskyttelse, der hjælper gravide kvinder. (02) 0-3 måneder af graviditeten gravide, fosterets embryoner kan lide fysiske defekter eller deformiteter som følge af generelle elektromagnetisk stråling (03) Graviditet er 4-5 måneder gamle for fosteret.Lang tids udsættelse af fosteret for elektromagnetisk stråling kan forårsage skader, og selv demens. (04) Gravide kvinder, der er gravid i 6-10 måneder, da vækst af fosteret.På dette tidspunkt, at fosteret er i en fase af vækst.Langvarig udsættelse for stråling kan forårsage at fosteret har en dårlig krop funktion, dårlig post-natal forfatning og modstand, og endda skader på det centrale nervesystem.

Vedligeholdelse metode sølv fiber:

Sølv fiber udsættes for luft kan ikke undgå oxidation, stoffet vil være sort eller gul, er et normalt fænomen, påvirker ikke den beskyttende effekt.For at reducere oxidation af vask, anbefales det at bære primer skjorte,hvis det ikke anvendes, anbefales lukket. 1. Det anbefales at vaske med godt vand, mineralvand, rent vand; (Årsag: Nogle ledningsvand indeholder klorid-ion, og hvis chlorid-ion er overdreven, er det let at reagere med sølv til at mindske skader på sølv af alkali-og chlor) 2. Beskedent beløb i et neutralt rengøringsmiddel, vask for en kort tid; (brug ikke syreholdige rengøringsmidler eller vaskemidler) 3. Kan ikke rub og vaskemaskine vask.Kan ikke være bleget, vasket tøj, kan ikke twist twist, afhentet direkte fra vandet tørre i ventilation, undgå eksponering, ikke anbefale strygejern. 4. Det anbefales at vaske eller vask så lidt som muligt for at forhindre forkert vask effekten af afskærmning

[BEMÆRK]: mobiltelefon signal ikke lige mobiltelefon stråling

Mobiltelefon-signal er et høj-frekvens mikrobølgeovn signal.Det er muligheden for selve mobiltelefonen til at modtage signaler.Det er dybest set uskadelige for den menneskelige krop.Den mobiltelefon signal har spredt sig over hele verden og er også understøttet af de lande i verden.Mobiltelefonen kan automatisk søge efter signaler.Stål i høj-rise bygninger er alle stål.Den elevator, der kan modtage signaler, så mobiltelefonen initiativ til at søge efter signaler har sin egen særegenhed.Den beskyttende virkning af stråling beskyttelse passer ikke være baseret på styrken af mobiltelefon-signaler.Min anti-stråling kjoler er beskyttet mod elektromagnetiske bølger som genereres af den pludselige stigning eller henfald af elektriske strømme i elektroniske komponenter, og er ikke anti-cell-phone-signaler.

Forsendelse:

1.Varen vil blive afsendt inden for 1-5 hverdage. 2.Vi vil sende varer inden for 1-5 hverdage efter modtagelsen af ryddet betaling uden andre særlige situation. 3.Varer sendes gennem international luftpost fra china post,Normalt plejer vi at give den registrerede parcel service for vare, forsendelse,med tracking nummer.Under normale omstændigheder,shipping tager ca 15-30 arbejdsdage.Nogle gange er leveringen vil tage længere tid, hvis pakken er valgt af toldmyndighederne til stikprøvekontrol.Køber betaler for forsendelse og ekspedition gebyrer,som er ikke-refunderbart.Vi sender til hele verden og fragt-og ekspeditionsgebyr er den samme. 4.Leveringstiden afhænger i sidste ende af effektiviteten af told-og kurer-service selskab. 5.Til internationale Købere,bedes du bemærke: Importafgifter ,skatter og afgifter er ikke inkluderet i item enhed pris.Disse afgifter er købers ansvar.Forhør dig hos dit land toldsted til at bestemme, hvad disse ekstra omkostninger.Vi er kun ansvarlig for shipping,da vi ikke er ansvarlige for fortoldning.Købere har brug for at håndtere fortoldningen af dem egne,toldklarering som følge af tilbagebetaling vil ikke blive accepteret.Feedback: 1.Din feedback er meget vigtigt for os,bedes du tage et par sekunder til at forlade en god feedback hvis du er tilfreds med vores produkter og service,tak så meget. 2.Vi kan altid tilbyde den bedste pris til de bedste produkter og service til dig. 3.Kontakt os via Ejstrupholmflyveplads.dk eller e-Mail, før de forlader neutral (3 stjerner),eller negative(1-2stars)feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping humør her,tak .

Tags: anti-stråling bukser, klud til gravide kvinder, for gravide kvinder, der passer, klud gravid, kjole gravid, mænd stråling tøj, strålingsbeskyttelse tøj, anti-stråling stof tøj, samlet for gravide kvinder, stråling tøj radioaktivt

Element Type Toppe
Dekoration INGEN
Køn KVINDER
STØRRELSE L, XL
Sæson Forår
Funktion strålingsbeskyttelse
Talje Naturlige
Farve Brune striber, Grå striber
Stil Casual
Model-Nummer 10054
Ærme Stil Off Skulderen
Halsudskæring O-Hals
Relevant site Familien og arbejdspladsen
Ærme Længde(cm) Halvdelen
Produkt Vægt 0,3 kg
Silhuet Pasform og Flare
Kjoler Længde Over Knæ, Mini
Produkt Navn Elektromagnetisk stråling beskyttende kjole
Stof Type Klædes
materiale Sølv fiber(100%)+Bomuld
Mønster Type Solid

Skriv en anmeldelse

Ægte elektromagnetisk stråling beskyttelse af gravide kvinder kjole anti-stråling Enkel og elegant sølv fiber tøj

Ægte elektromagnetisk stråling beskyttelse af gravide kvinder kjole anti-stråling Enkel og elegant sølv fiber tøj

Innovativ og integreret elektromagnetisk stråling afskærmning kjoler har følgende egenskaber: 1. Vaskbar: I overensstemmelse med den nationale standard, GB/T8629-20173G program vask ti gange afskærmning effektiviteten af den gennemsnitlige dæmpning af mindre end 8%; 2, refleksion + absorption dobbelt afskærmning elektromagnetisk stråling. 3, har den rolle at permanent fjerne

Relaterede varer